Kuzgun – Episodi 13

Kuzgun – Episodi 13

22:30 02/01/2020

Dervish kërkon të dijë nga Kuzgun arsyen se pse ai vrau Sherefin dhe jo Rifatin.

Cila do të jetë përgjigja e Kuzgun?

Dila shkon të takohet me Merjem. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Çfarë do të zbulojë Kartal?

Dila dhe Kuzgun kalojnë ca momentë të bukura sëbashku…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi