Kuzgun – Episodi 17

Kuzgun – Episodi 17

22:00 07/01/2020

Kumru dhe Kartal shkojnë dhe fajësojnë Kuzgunin për zhdukjen e nënës së tyre. Çfarë do të bëjë Kuzgun pas kësaj?

A do të mundet ai të shpëtojë Merjemin nga duart e armikut të tij?

Dila kërkon nga babai i saj që të heqë dorë nga biznesi ilegal dhe të pastrojë emrin e familjes së tij.

Cila është arsyeja e takimit të Borës me Dervishin?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi