Kuzgun – Episodi 18

Kuzgun – Episodi 18

22:00 08/01/2020

Kuzgun arrin të kthejë shëndoshë e mirë nënë e tij në shtëpi.

A do të mundet Dila të denoncojë vrasjen e Sherefit në polici?

Merjem zbulon një letër të dërguar 20 vite më parë që mund të ndihmojë Kuzgunin. Çfarë është shkruar në të?

Çfarë do të thuhet në takimin mes Rifat, Bora dhe Kuzgun?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi