Kuzgun – Episodi 19

Kuzgun – Episodi 19

22:00 08/01/2020

Çfarë do të thuhet mes Borës dhe Dilës?

Ali ka një propozim për t’i bërë Kartalit. Për çfarë bëhet fjalë?

Dila është e gatshme t’i japë gjitha aksionet e saj Kuzgunit. Por cili do të jetë kushti që do t’i vendosë ajo atij?

Çfarë plani po përgatit Kuzgun?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi