Kuzgun – Episodi 20

Kuzgun – Episodi 20

22:00 08/01/2020

Merjem përgjërohet për faljen e Kuzgunit. Çfarë ka për t’i thënë ky i fundit nënës së tij?

A do t’i pranojë Kuzgun aksionet e Dilës?

Cila është lidhja mes Dervishit dhe babait Jusufit, babait të ndjerë të Kuzgunit?


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi