Kuzgun – Episodi 21
Kuzgun – Episodi 21

23:30 12/01/2020

Merjem gjithashtu shkon të takohet me Dervishin. Për çfarë do të bisedojnë ata?

Rifat arrestohet në sy të familjes së tij ku prezent është dhe Kuzgun.

Plani i hakmarrjes i këtij të fundit për arrestimin e Rifatit del me sukses. Cila do të jetë lëvizja e tij e rradhës?

A do ta besojë Dila se pas arrestimit të babait të tij fshihet Kuzgun?

Të ngjashme