Kuzgun – Episodi 25

Kuzgun – Episodi 25

23:00 18/01/2020

Kuzgun dhe Dila tashmë i kanë shpallur luftë njëri-tjetrit.

Çfarë do të thuhet mes Ali dhe Rëfat?

Dervish kërkon të takohet me Dilen. Për çfarë do të flasin ata?

Kumru do të zbulojë një informacion të rëndësishëm…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi