Kuzgun – Episodi 26

Kuzgun – Episodi 26

23:00 18/01/2020

Bora takohet me Behramin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

A është në të vërtetë Behram ai që po takohet me të?

Dila dhe Ali dëmtojnë punën e ngarkesës së mallrave të Kuzgunit. Por a do ta ndalojë kjo Kuzgunin?

Behram i jep dy rrugë zgjidhje Kuzgunit, të martohet me Dilën ose ta vrasë atë…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi