Kuzgun – Episodi 29Kuzgun – Episodi 29

23:00 25/01/2020

Ali shkon të takohet me Fysyn dhe i tregon asaj se shkaktar për vdekjen e vëllait të saj është Kuzgun. A do t’i besojë ajo?

Dila dhe Kuzgun bëhen gati për dasmë. Shermin fton familjen e Kuzgunit në ceremoni.

Cili është në të vërtetë qëllimi i saj?

Çfarë po planifikon Kumru?

Si do të shkojë dasma e Kuzgun dhe Dilës?
Të ngjashme