Kuzgun – Episodi 44

Kuzgun – Episodi 44

21:00 08/02/2020

Dila shon të takojë babain e saj në burg.

Kuzgun gjithashtu shkon të takohet me Rifatin. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kartal dhe Seda tashmë nuk mund të rrinë pa sëbashku, ndjenja që ata kanë është më e fortë se çdo gjë tjetër.

Kuzgun përgatit një surprizë të bukur për Dilën…Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi