Kuzgun – Episodi 45

Kuzgun – Episodi 45

21:00 08/02/2020

Dila takohet me Kudretin dhe kërkon të heqë dorë nga bashkëpunimi me të.

Kuzgun i sheh ato të dyja nga larg dhe dyshimet e tij tashmë vertetohen.

Si do të sillet tani ai me Dilën pasi mësoi tradhëtinë e saj?

Për çfarë do të bisedojnë Ali dhe Rifat?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi