Kuzgun – Episodi 47

Kuzgun – Episodi 47

23:00 09/02/2020

Seda dhe Kartal dalin sëbashku për të parë një film.

Kumru ngre një kurth  për Dilën. Për çfarë bëhet fjalë?

Kumru dhe Xhihan pësojnë një aksident. Si do të jetë gjëndja e tyre?

Çfarë do të ndodhë me Rifatin? A do të mund t’i shpëtojë burgut ai?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi