Kuzgun – Episodi 51

Kuzgun – Episodi 51

22:00 12/02/2020

Kumru hyn fshehurazi në zyrën e Dervishit. Çfarë do të zbulojë ajo aty?

Për çfarë do të flasin Kuzgun dhe Behram?

Kumru mëson që Behram është në të vërtetë gjyshi i saj.

Dila është vënë në ndjekje të Kuzgunit.

Ky i fundit mëson një të vërtetë tronditëse…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi