Kuzgun – Episodi 53

Kuzgun – Episodi 53

22:00 12/02/2020

Çfarë po kurdis Dila? Për çfarë do të flasë Behram me Aliun?

Merjem është në rrezik, ajo rrëmbehet dhe me të ndiqet i njëti plan ashtu sikur ndodhi me Rifatin. Kush fshihet pas kësaj?

A do të mundet Kuzgun të mbërrijë në kohë dhe të shpëtojë nënën e tij?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi