Kuzgun – Episodi 57

Kuzgun – Episodi 57

21:00 22/02/2020

Dila e mbushur gjithë mllef ndaj Kuzgunit i thotë atij se tashmë ka nisur një jetë të re me Fermanin në krah.

Si do ta presë Kuzgun refuzimin e dashurisë më të madhë të tij?

Si qëndron e vërteta e lidhjes së Fermanit dhe Dilës?

Kjo e fundit tashmë vendos mos të fshihet më por të marrë drejtimin e kompanisë në bashkëpunim me bashkëshortin e ardhshëm të saj.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi