Kuzgun – Episodi 59

Kuzgun – Episodi 59

21:00 22/02/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen e rradhës mes Kuzgun dhe Ferman?

Ky i fundit i tregon Dilës historinë e dhimbshme të jetës së tij.

Kartal do të dëgjojë një bisedë mes vëllait të tij dhe Fermanit…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi