Kuzgun – Episodi 60

Kuzgun – Episodi 60

23:00 23/02/2020

Dila vihet në ndjekje të Gyneshit dhe e sheh atë duke darkuar me Kuzgunin dhe familjen e tij.

Si do të jetë reagimi i saj kur të zbulojë ndjenjat që ka Gynesh ndaj Kuzgunit?

Kuzgun i dëshpëruar nga humbja e dashurisë së tij kujton të gjitha momentet e bukura që ka kaluar me Dilën.

Kartal ka ditën e gjykimit. Çfarë do të vendoset për fatin e tij?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi