Kuzgun – Episodi 61


Kuzgun – Episodi 61

22:00 25/02/2020

Kuzgun ka një njoftim të rëndësishëm për banorët e lagjës së tij. Për çfarë bëhet fjalë?

Dila vendos gjerdanin e nënës së Fermanit duke e pranuar tashmë këtë të fundit si bashkëshortin e ardhshëm të saj.

A do të arrijë Ferman që të vendosë kundër njëri-tjetrit Kratalin dhe Kuzgunin?

Nese i dorëzon Merjemit një letër që do ta shokojë atë …Të ngjashme