Kuzgun – Episodi 62


Kuzgun – Episodi 62

22:00 26/02/2020

Si do të jetë përballja mes Kartal dhe Ali?

Për çfarë  do të paralajmërojë Nese Fermanin?

Lagjia e Kuzgun sulmohet me breshëri plumbash. A do të ketë të lënduar?

Merjem paralmëron Dilën të qëndrojë larg djalit të saj.

A do të mund të mësojë Kuzgun se kush fshihet pas sulmit në lagjen e tij?Të ngjashme