Kuzgun – Episodi 64

Kuzgun – Episodi 64

21:00 29/02/2020

Kush do ta fitojë ankandin mes Kuzgunit dhe Dilës?

Merjem dhe Neshe takohen përsëri me njëra-tjetrën. Çfarë ka për t’i thënë përsëri Neshe asaj?

Kuzgun verteton që babai i tij ka vdekur. Por kush është autori i vërtetë i vrasjes së tij?

A do të mund t’i tregojë Gynesh Kuzgunit se kush është ajo në të vërtetë?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo