Kuzgun – Episodi 66


Kuzgun – Episodi 66

23:00 01/03/2020

Gynesh pranon para Fermanit që është e dashuruar me Kuzgunin. Si do ta presë familja e saj këtë gjë?

Si do të shkojë marrëdhënia mes Sedës dhe Kartalit?

Policia mbërrin në lagjen e Kuzgun. A do të mundet ky i fundit të dalë i pastër nga ky kontroll?

Si po e përjeton Dila dashurinë që Gynesh ka për Kuzgunin?Të ngjashme