Kuzgun – Episodi 68


Kuzgun – Episodi 68

22:00 04/03/2020

A do të arrijë Kuzgun të kthejë Dilën kundër Fermanit?

Kumru mëson që Kartal tashmë po punon për armikun më të madh të vëllait të tij.

Për çfarë do të flasë Firat me Merjem?

Çfarë do të dëgjojë Dila në bisedën mes Ferman dhe Ali?

Seda kërkon ndihmën e Dilës që të  largohet njëherë e mirë nga Ali.

Dila ka diçka të fundit për t’i thënë Kuzgunit…Të ngjashme