Kuzgun – Episodi 71


Kuzgun – Episodi 71

21:00 07/03/2020

Dila arrin të marrë proven e vetme që Ferman ka kundër Kuzgunit.

Ajo tashmë refuzon të martohet me të dhe shkon në krahet e dashurisë së saj të vërtetë.

Çfarë premtimi do t’i bëjë Kuzgun asaj?

Ky i fundit më në fund vihet përballë vrasësit të babait të tij. Çfarë do të ndodhë në përballjen mes dy vëllezërve?

A do të mund të mbizotërojë në fund dashuria mes Kuzgun dhe Dila?Të ngjashme