Laila – Episodi 1

Laila – Episodi 1

14:30 10/02/2020

Laila, një vajzë siriane që pranon të martohet me një sheik të pasur dhe të fuqishëm, në këmbim të një shume parash për të shpëtuar vëllain e saj të vogël.


Gjithçka ndryshon papritur për shkak të vdekjes tragjike të fëmijës dhe ajo me familjen e saj arratisen për të nisur një jetë të re në Brazil.

Sheiku Aziz dërgon njeriun e tij të besuar, Xhemilin, në kërkim të nuses së tij, për ta rikthyer Lailën përsëri, por ky i fundit dashurohet marrëzisht me të dhe vendosin të martohen së bashku.

Sheiku, tashmë i shkatërruar, vdes dhe vajza e tij, Dalila, ndjek planin e të atit për hakmarrje, duke bërë gjithçka që ajo mundet për të ndarë çiftin.Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi