Laila – Episodi 14

Laila – Episodi 14

15:30 24/02/2020

Laila pranon të ikë me Xhamilin. Ky i findit i tregon asaj gjithë historinë e jetës së tij.

A do të mundet Laila t’i besojë atij dhe të nisin jetën e tyrë sëbashku si një familje?

Soraja merr një letër nga Husein. Çfarë është shkruar në të?

Çfarë do të ndodhë me Xhamilin?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi