Laila – Episodi 17

Laila – Episodi 17

15:30 27/02/2020

Bruno fton mamanë e tij që ta shoqërojë në martesën e Lailës.

Çfarë ka ndodhur me Husein? A ka mundur të mbijetojë ai?

Të gjithë po përgatitën për dasëm.

Sheik Aziz mbërrin në Brazil. Kamila i tregon atij vendin ku bëhet ceremonia në këmbim të një shumë parash.

A do të arrijnë Xhamil dhe Laila të kurorëzojnë dashurinë e tyre?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi