Laila – Episodi 2

Laila – Episodi 2

15:30 10/02/2020

Laila pranon të martohet me sheikun në mënyrë që të shpëtojë jetën e vëllait të saj.

Çfarë do të ndodhë me Khaled? A do të mundet të mbijetojë ai?

Xhamil i dëshpëruar kërkon vajzën që i rrëmbeu zemrën që me shikim të parë.

 Laila bëhet nuse dhe është gati të martohet me Aziz. Por çfarë do të ndodhë në të vërtetë me dasmën e tyre?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi