Laila – Episodi 29

Laila – Episodi 29

15:30 12/03/2020

Çfarë do të thuhet në përballjen mes Brunos dhe babait te tij?

Laila zbulon që Elias tradhëton nënën e saj me Elenen. Si do të reagojë ajo pas gjithë kësaj?

Cila do të jetë levizja e rradhës e Pol?

Elias i ndjerë në faj kalon disa momente të bukura me Misadin.
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi