Laila – Episodi 3

Laila – Episodi 3

15:30 11/02/2020

Sheik Aziz ka një detyrë të rëndësishme për Xhamilin, ai duhet t’i sjellë medeomos nusën e tij.

Cili do të jetë reagimi i Xhamilit kur të mësojë që ajo është në të vërtetë vajza që u dashurua pas saj vetem më një shikim?

Një fatkeqësi ndodh në varkën që Laila dhe familja e saj po kalojnë klandestinë. A do të mund të shpëtojnë ata?

A do të mundet Xhamil të gjejë vajzën që dashuron?Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi