Laila – Episodi 30

Laila – Episodi 30

15:30 13/03/2020

Dalila mbërrin në San Paolo dhe takohet me Pol. Si do t’i prezantojë ky i fundit Kamilën dhe Dalilën?

Çfarë po ndodh me ndjenjat e Elias?

Si po shkon marrëdhënia mes Robertos dhe të dashurës së tij?

Dalila takohet me at Zoranin. Cili është plani i saj i rradhës?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi