Laila – Episodi 31

Laila – Episodi 31

15:30 14/03/2020

Dalila takohet me Lailën dhe Xhamilin. Si do të jetë takimi i tyre?

A do të mundet Xhamil ta njohë se kush është ajo në të vërtetë?

Dalila ndërkohë përgatit planin e saj të rradhës e vendosur për të shkatërruar jetën e atyre të dyve…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi