Laila – Episodi 33

Laila – Episodi 33

15:30 17/03/2020

Dalila arrin të marrë lejën për të hapur restorantin e Misadit.

Në këtë mënyrë ajo fiton zemrat e të gjithëve.

Si po shkon marrëdhënia mes Elias dhe Misad?

Në institut bëhet një festë në nder të Dalilës. Si do të shkojë kjo festë?

Benzha ndërkohë është në vënë ndjekje të Dalilës…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi