Laila – Episodi 34

Laila – Episodi 34

15:30 18/03/2020

A do të vazhdojë Elias te takohet me Elenën?

Kamila vazhdon t’i japë informacione shume të vlefshme Dalilës.

Rania paralajmëron Lailën dhe Misadin të kenë kujdes nga Basma sepse nuk i beson asaj.

Çfarë plani do të thurë Dalila për të hequr nga rruga e saj Benzhen?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi