Laila – Episodi 36

Laila – Episodi 36

15:30 20/03/2020

Çfarë do të thuhet mes Kamilës dhe Pol?

A do të vërtetohet se kush fshihet në të vërtetë pas arrestimit të Sibelit?

Çfarë do të ndodhë në marrëdhënien mes Valerias dhe Robertos?

Laila ka filluar tashmë të bëhet xheloze rreth Xhamilit dhe Dalilës.

A do të mundet Ali të bashkohet me vajzën që dashuron?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi