Laila – Episodi 38

Laila – Episodi 38

15:30 23/03/2020

Roberto përfundon në polici pasi ngacmon Valerian në dhomen e hotelit ku ajo po qendron.

Te kush do të kërkoje mdihmë ai?

Dalila ben të mundur humbjen e djalit të Lailës dhe Xhamilit. A do të mund gjendet ai?

Po me Xhamilin çfarë do të ndodhë?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi