Laila – Episodi 39

Laila – Episodi 39

15:30 24/03/2020

Laila fillon të dyshojë tek Basma kur e sheh atë duke qarë në dhomën e spitalit ku Xhamil është shtruar.

Si është gjëndja shëndetësore e këtij të fundit?

Elias vazhdon të tradhëtojë Misadin me Elenën.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Norbertos dhe Valerias?

Misad merr goditjen e parë nga Dalila…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi