Laila – Episodi 41

Laila – Episodi 41

15:30 26/03/2020

Si do të jetë përballja mes Lailës dhe Elenës?

Çfarë do të kërkojë Migel nga Xhamil?

Laila e dëshpëruar shkon të takohet me babain e saj për t’i kërkuar logari mbi tradhëtinë ndaj nënës së saj.

Elias ka një lajm të bukur për familjen e tij…
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi