Laila – Episodi 44

Laila – Episodi 44

15:30 30/03/2020

Elena e dëshpëruar fajëson Basmën për humbjen e fëmijës së saj.

Nga ana tjetër Laila ka filluar të dyshojë tek Basma.

Çfarë do të ndodhë mes kësaj të fundit dhe Xhamilit?

Migel ndodhet në rrezik…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo