Laila – Episodi 8

Laila – Episodi 8

15:30 17/02/2020

Soraja i shpreh ndjenjat e saj Huseinit dhe e paralajmëron atë se kushëriri i tij, Xhamil është në rrezik.

Elias mëson mbi shtatzaninë e Lailës dhe e dëbon atë nga shtëpia. Ku do të strehohet Laila tani?

Xhamil arrin të futet në shtëpinë e Ranias. Por a do të mundet ai të takojë Lailën?

Çfarë do të ndodhë me Husein?
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi