Laila – Episodi 80

Laila – Episodi 80

15:30 11/05/2020

Rania pranon para Fauzës dhe familjes së saj që ka qënë ajo që ka vrarë Azizin.

Ajo tashmë është e vendosur të dorëzohet në polici.

Dalila gjithashtu mëson emrin e vrasëses së babit të saj.

Çfarë do të rrëfejë Kamila në komisariat?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo