Laila – Episodi 81

Laila – Episodi 81

15:30 12/05/2020

Si qendron e vërteta e vrasjes së sheik Azizit?

Dalila i rrëfen Fauzes se ajo e ka gënjyer atë dhe se ai nuk është djali i babait të saj.

Kamila e penduar i kërkon falje Lailës për çdo gjë që i ka bërë në të kaluarën asaj.

Si do të shkojë marrëdhënia mes Benzhaminit dhe Leticias?

Bruno dhe Mari kurorëzojnë dashurinë e tyre në martesë.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo