Laila – Episodi 82

Laila – Episodi 82

15:31 13/05/2020

Kush është në të vërtetë përsoni që takon Dalilën në burg?

Si po shkon marrëdhënia e re e Sibelit?

Laila i jep lajmin e bukur Xhamilit se do të bëhen prinder për herë të dytë.

Benzhamin dhe Leticia kthehn përsëri së bashku.

Çfarë ka për të thënë para komisarit dëshmitari i vetëm që mund të fundosë Dalilën?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo