Laila – Episodi 84

Laila – Episodi 84

15:30 15/05/2020

Fauze jep dëshminë e tij gjatë seancës gjyqësore si dhe proven e vetme që mund të fundosë Dalilën.

Videoja ku Pol rrëfehet për të gjitha krimet e kryera të Dalilës dëgjohet nga e gjithë salla.

A do të mundet Dalila të rrëfejë krimet e saj?

Cila do të jetë masa e denimit për të?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo