Laila – Episodi 85

Laila – Episodi 85

15:30 16/05/2020

Si do ta presin komisari dhe Zulejka lajmin që fëmijët e tyre tashmë janë të dashuruar me njëri-tjetrin?

Fauze arrestohet me akuzen për dëshmi të rremë.

Norberto i kërkon falje Brunos sepse ska besuar asnjëherë në talentin e tij.

Dalila lind. Ndërkohë një plan i mirëmenduar po thuret për arratisjen e saj…

Të ngjashme

Grupi

Kallezo