Laila – Episodi 89

Laila – Episodi 89

15:30 21/05/2020

Çfarë do të rrefejë Jusef gjatë marrjes në pyetje? Elias vendos të pranojë ofertën për punë dhe të kthehet në Siri.

Si do ta presë Misad këtë vendim të tij?

Kamila dhe Valeria kurorëzojnë dashurinë e tyre. Por sa do të zgjasë kjo lumturi?

Çfarë do të ndodhë me Kamilën?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo