Laila – Episodi 90

Laila – Episodi 90

15:30 22/05/2020

Çfarë do të ndodhë me Kamilën? A do të mund të shpëtojë ajo?

Santinja dhe Fauze martohen në ambjentet e burgut.

Misad dhe Elias kthehen së bashku në tokën e tyre, në Siri.

Një lajm i bukur do të vijë për Zulejkën dhe Almeidën…

Cili do të jetë fundi i Dalilës?

A do të munden Xhamil dhe Laila që më në fund të jetojnë të qetë dhe të lumtur?

Të ngjashme

Grupi

Kallezo