Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im
uefa euro 2024
0
ditë
0
orë
0
min
0
sek

Lajme 29 Gusht 2023, ora 23:30

#Lajme, #edicioniinformativ ora 23:30 data 29 Gusht 2023 #TvKlan #KlanLajme

Spiker: Redi Prifti

Headlines 29 Gusht 2023

Rama: Shërbimi i sterilizimit do të vijojë pavarësisht hetimeve të SPAK.

Kryeministri Rama siguroi sot mjekët dhe pacientet se sterilizimi i mjeteve spitalore nuk do të mungojë, pavarësisht hetimeve te SPAK. Gjate një vizitë në spitalin “Shefqet Ndroqi” ai foli për përfitimet që ka...