Lajme nga bota, Barak, Klinton, ekologjist[t, Itali (19 Korrik 1999)Lajme nga bota, Barak, Klinton, ekologjist[t, Itali (19 Korrik 1999)

14:09 19/07/1999

Lajme nga bota: 15 muaj afat për paqen. Është kjo deklarata e Kryeministrit Izraelit Barak për përparimet në negociatat e paqes me Palestinën, Libinë dhe Sirinë.

Kryeministri Spanjoll Aznar ka qënë në Siri në kuadër të marrëdhënieve ekonomike por në bisedime u përfshinë dhe marrëdhëniet me Izraelin dhe Sirinë.

Në Britaninë e Madhe ekologjistët kanë manifestuar kundër IGM-së një organizatë për gjenetikën e modifikuar. Policia ka ndaluar tre ekologjistë.

Beivoç me skuadrën e parë të shpëtimit me femra në plazh në Itali. Ato janë stërvitur dhe janë gati për të përballuar sezonin e plazhit./tvklan.al

Gazetare: Mirela MiloriTë ngjashme