Lajme nga bota: Në Irak ndërpriten sulmet. Pritet që në Irak të shkojë një delegacion i UNESCO-s për çarmatim. Irakenët festojne për ndërprerjen e sulmeve duke i treguar botës se ata e kanë fituar betejën. Bilanci i shkatërrimeve dhe viktimave në Irak është i madh.

Në Izrael lëkundet pozita e Netanjahut si kryeministër. Kjo ka nisur nga fakti se Netanjahu nga shumë kërkesa të Parlamentit ka kërkuar vetëm mos krijimin e shtetit Palestinez.

Në SHBA nisin sondazhet për shkarkimin e Bill Klinton. Shumica e amerikanëve janë kundër shkarkimit të Klinton për çeshtjen Levinski./tvklan.al

Gazetare : Mirela Milori