Lajme nga bota Itali, Gjermani, Korea e Jugut (23 Dhjetor 1998)


Lajme nga bota Itali, Gjermani, Korea e Jugut (23 Dhjetor 1998)

11:10 23/12/1998

Lajme nga bota: Në Itali vriten tre policë në Udine nga shpërthimi i një bombe të fuqishme të vënë në një dyqan.

Ish Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Vili Klas rishpallet fajtor për korrupsion pasiv. Vendimi doli nga Gjykata e Kasacionit Belge, për çeshtjen Augusta. Akuza qëndron në blerjen e disa avionëve të NATO-s nga ish sekretari i tij.

Në Gjermani zbulohet dhe kapet rrjeti që dëmtonte linjat hekurudhore brenda vendit.

Korea e Jugut, përleshje në Seul mes policisë dhe një grupi uliganësh të fesë Budiste. Policët në përpjekje për të ndaluar dhunën ka arritur në shumë plagosje./tvklan.al

Gazetare : Mirela Milori

Të ngjashme